VI DE GLASS

Vi de Glass, elegància i equilibri

La gamma de Vi de Glass, que compta amb vins de tres varietats diferents – gewürztraminer, riesling i xarel·lo -, destaca pel seu equilibri entre dolçor i frescor, que fan d’aquests vins uns dolços molt especials. Per a la seva elaboració han fet falta anys d’investigació a la recerca d’un vi capaç de mostrar la riquesa dels vins dolços de gel. Fent ús de la més avantguardista tecnologia, Vi de Glass s’elabora mitjançant la congelació del raïm en el seu moment òptim de maduració. Després d’una fermentació lenta i natural, el resultat és un vi afruitat i molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.

Els Vi de Glass són vins ideals per a acompanyar moments de tertúlia i sobretaula. Sorprenen com a aperitiu i mariden especialment bé amb els plats de base fruitera. A més, la seva acidesa li permet altres possibilitats com els foies i els formatges de pasta tova.

Varietats
Gewürztraminer, riesling, xarel·lo.

Vol.
9,5%

Gewürztraminer

Expressiu, amb aromes a fruits exòtics com els litxis i el mango, i un delicat toc floral. D’entrada amable i persistent, destaca pel seu final refrescant que equilibra la seva dolçor natural.

Riesling

D’aromes fruiteres molt expressives, com la pell de mandarina i taronja i el préssec. Mel i flors blanques amb uns tocs balsàmics – farigola, menta – que tanquen el conjunt. Amable, equilibrat i molt agradable.

Xarel·lo

Aquest vi dolç ofereix notes florals, records cítrics – llima, pell d’aranja –, fruites exòtiques – pinya i mango madurs -, raïm de taula, préssec de vinya –, i mel d’acàcia. És amable, untuós i glicèric, amb un final de sostinguda acidesa que aporta vivor i frescor.

Frisant de Gel

Afruitat i fresc, Frisant és una simpàtica proposta de vi dolç de fred que sorprèn amb un toc refrescant de carbònic. 100% gewürztraminer, s’elabora sobre la base d’una premissa: l’extracció de l’essència, que representa la part més noble de la varietat. Per això es realitza la tècnica de congelació amb la qual s’aconsegueixen els vins de fred. Una vegada s’ha obtingut el vi, i amb la finalitat d’aconseguir el resultat frizzant, es realitza una segona fermentació d’una part dels seus sucres.

La seva bombolla fina i integrada i aquest toc dolç alhora que refrescant fan que Frisant pugui gaudir-se en molts moments del dia. És un gran aliat com aperitiu, per a obrir la gana, i també a mitja tarda. Gràcies a la seva dolçor natural marida molt bé amb postres, tant amb formatges com amb plats de base fruitera.