UN PASSEIG per la muntanya, l’OLOR DE LA BRISA DEL MAR, una conversa agradable, una sobretaula infinita…
HI HA MOMENTS EN ELS QUE ENS VE DE GUST assaborir l’instant per a CREAR RECORDS que es quedin a la nostra memòria i així poder reviure’ls amb un ampli i sincer somriure.

Hi ha moments amb màgia que es queden en el nostre record per sempre.

Són estones en les que gaudim de tot el sabor de la vida i que ens encanta compartir. I per homenatjar cadascuna d’aquestes experiències hem guardat les seves olors en els vins de Vins Per Estimar El Vi, per a poder continuar connectant amb elles.

Vins per sentir, per estimar la vida i el vi. Vins de concepte, aromàtics i sensuals – com GESSAMÍ -, espurnejants i refrescants – el MART -, vins que treuen la set – CA LA MAR BLANC i ROSAT – i una col·lecció de vins dolços molt especials – VI DE GLASS -.

Per a nosaltres el vi és una manera de sentir i compartir, de relacionar-nos amb el món i amb l’entorn que ens envolta.

Per això cuidem de les nostres vinyes treballant les nostres terres mitjançant agricultura ecològica. A més, utilitzem pràctiques sostenibles també en el celler, com la reducció del pes dels envasos – el que implica una reducció de la petjada de carboni en el seu transport -, l’ús d’energies renovables – com l’energia solar -. Tot això ens ajuda a mantenir un ecosistema ric i variat, beneficiós pel medi ambient i, per tant, pel raïm que utilitzem per a elaborar els nostres vins.